Handige links

Op deze pagina vindt je links die weleens handig kunnen zijn. Weet je nog een website die hier niet mag ontbreken? Mail hem dan naar ons.

 • .htaccess tool
 • Hier vindt je een goede online .htaccess tool om bijvoorbeeld een htpasswd te genereren of om je plaatjes te beschermen tegen hotlinken, eigen error documenten te maken, ip adressen blokkeren, hitbots blokkeren of per taal te redirecten.
 • Kleuren tools
  Op zoek naar de juiste kleurcombinatie voor je website of banner? Met deze gratis online tool vindt je makkelijk de juiste kleuren die bij elkaar passen. Daarnaast vindt je hier nog minstens 10 andere kleuren tools welke je kunt gebruiken.
 • Favicon generator
  Veel mensen zijn ernaar op zoek, een manier om ook dat ene plaatje voor de url te tonen in de webbrowser. Dat ene plaatje heet een favicon en heeft een .ico bestandsformaat. Helaas gaat het niet werken als je alleen .jpg of .gif veranderd in .ico. Beter gebruik je een gratis online generator. Bladeren naar de door jouw gewenste afbeelding en uploaden. De favicon generator maakt voor jouw dan een favicon.
 • Ondernemers forum
  De meest uiteenlopende vragen en onderwerpen komen aan bod op higherlevel.nl. Een online forum/vraagbaak voor en door ondernemers. Buiten de adult forums is dit een prachtige plek om wijzer te worden en te netwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *